Νέα παρέμβαση ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ για την κατασκευή του αγωγού TAP αλλά και το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – Σημαντικές αποκαλύψεις για τις χορηγίες του TAP » στάχτη στα μάτια όλων μας αν δεν πάρουμε Φ.Α »

 

» Θα έχουμε εδαφολογική,γεωλογική,περιβαλλοντική αναταραχή. Μεγάλες παρενέργειες από την κατασκευή του αγωγού TAP »

Αποκαλυπτικός ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας για τις επιπτώσεις που θα έχει η περιοχή μας από την επικείμενη κατασκευή του αγωγού TAP » θα έχουμε παρενέργειες μεγάλες, η εταιρεία θα έχει μεγάλα κέρδη. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Με την κατασκευή του αγωγού θα έχουμε μεγάλη αναταραχή εδαφολογική γεωλογική περιβαλλοντική, η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα υπέφεραν από το κάρβουνο και από τον λιγνίτη με μεγάλη θνησιμότητα σε όλη την περιοχή η οποία για αντάλλαγμα είχαν οικονομικά ζητήματα ( εργασία ).

O κ. Τζηκαλάγιας είναι από τους λίγους στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ που κάνει αναφορές για TAP, φυσικό αέριο και τόσα άλλα ενεργειακά θέματα που θα επηρεάσουν για πολλά χρόνια την περιοχή μας

Απόσπασμα συνέντευξης για τον TAP

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2017, 5:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr