Καστοριά – Γρήγορα και άδικα έφυγε η Μαρία Πουρσανίδου. Η καλή μας συνάδελφος

Θα θυμόμαστε πολλά από την καλή μας συνάδελφο.

Δημοτικό Ραδιόφωνο Καστοριάς, Ράδιο ΕΝΑ, στιγμές που έζησα μαζί με την Μαρία όταν ακόμη ήμουν στο γυμνάσιο.

Εγώ στο ξεκίνημα μου στο δημοτικό ραδιόφωνο Καστοριάς, 87,88,89,90 με τις μουσικές μου εκπομπές και η Μαρία στα δελτία ειδήσεων ανά 30’…..

Πολλές στιγμές, κουβέντες, συζητήσεις και συμβουλές από μια έντονη προσωπικότητα που την εποχή των δημοτικών σταθμών και των ιδιωτικών λίγο αργότερα μας έδωσε μαθήματα . Δεν ξεχνώ τον τρόπο εκφώνησης των δελτίων,την σύνταξη τις δημοσιογραφικές της εκπομπές, την εμπειρία και την ψυχραιμία της.

Από την καλή μας φίλη αρκετοί από εμάς πήραμε πράματα.

Διαφωνούσες συμφωνούσες αλλά κέρδιζες μιλώντας με την Μαρία……

Καλή μου φίλη δεν ξεχνώ πολλά από αυτά που λέγαμε. Δεν ξεχνώ και πολλές από τις πλάκες μας, δεν ξεχνώ την διαφορά και την ικανότητα την ίδια στιγμή του αστείου να σοβαρεύουν τα πάντα γιατί έχει αλλάξει η είδηση….Μαρία δεν ξεχνώ τις συμβουλές σου και όλα αυτά που μου έλεγες όταν άκουγες τις εκπομπές μου όταν εγώ ήμουν στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο.

Μαρία, αμέσως μετά όταν ξεκίνησα τις δημοσιογραφικές μου εκπομπές το 1990 στο Ράδιο1 του καλού μας φίλου Βασίλη Τέρψη, δεν ξεχνώ και πάλι τις κουβέντες και τις συμβουλές σου στα πρώτα μου βήματα……Την εκπομπή μου την ονόμασα »ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΡΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάιος, 2017, 11:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr