Με τη συμμετοχή 30 σπουδαστών από σχολές μόδας όλης της χώρας πραγματοποιείται το Εργαστήρι Γούνας (workshop) στο πλαίσιο της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Στόχος του εργαστηρίου, που έχει σεμιναριακή μορφή, είναι να γνωρίσουν οι νέοι σχεδιαστές την τέχνη κατεργασίας της γούνας και να ενημερωθούν για τις τεχνοτροπίες επεξεργασία ς της, ώστε να την εντάξουν στις δικές τους δημιουργίες, καθώς κάποιοι εξ’ αυτών θα διαμορφώσουν, στο απώτερο μέλλον, τις τάσεις της μόδας στην χώρα μας.

Σκοπός της δράσης αυτής, η οποία θα είναι διαχρονική, καθώς θα πραγματοποιηθούν και άλλες αντίστοιχες, κατά τη διάρκεια όλου του έτους, αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι να δουν οι νέοι σχεδιαστές, τι μπορεί να προσφέρει η γούνα στον χώρο της μόδας και πώς να την εντάξουν στις σχεδιαστικές τους δημιουργίες.

Μεταξύ των εισηγητών στο workshop ήταν ο Αντιπρόεδρος της AMERICAN LEGEND, Mike Mccrea, και ο τοπικός αντιπρόσωπος του Δημοπρατηρίου, Δημήτρης Σιώμος.

Επίσης, στους σπουδαστές μίλησαν οι εκπρόσωποι της SAGA FURS, Σοφία Κουρκοπούλου και Dimitri Larionov, ενώ στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το Coctail Party της SAGA.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάιος, 2017, 6:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr