Αδαμόπουλος και Κασαπίδης μαζί χθες στην έκθεση γούνας – Κοινή εμφάνιση με νόημα και ΑΜΕΣΑ μηνύματα προς ΚΑΡΥΠΙΔΗ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ  » προτείνω άμεσα, ο κ.Καρυπίδης να ενσκήψει και να ασχοληθεί σοβαρά πλέον με το τοπικό πρόβλημα και πρόγραμμα για τον κλάδο της γουνοποιίας »

Μεγάλη έκπληξη χθες η εμφάνιση του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σ.Αδαμόπουλο ο οποίος προτίμησε να έρθει μαζί του και να μην είναι μαζί με τον Θ.Καρυπίδη στην πρωινή επίσκεψη του περιφερειάρχη στην έκθεση για την οποία επίσκεψη ο κ.Αδαμόπουλος έδειχνε να μην την γνωρίζει.

Κατά την διάρκεια μάλιστα δηλώσεων στο DIKTYO ο κ.Αδαμόπουλος άμεσα και απλά έστειλε τηλεοπτικό μήνυμα προς τον περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας

» προτείνω άμεσα, ο κ.Καρυπίδης να ενσκήψει και να ασχοληθεί σοβαρά πλέον με το τοπικό πρόβλημα και πρόγραμμα για τον κλάδο της γουνοποιίας »

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάιος, 2017, 10:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr