Αδιαφορία της συγκυβέρνησης για τους αγρότες της Καστοριάς που επλήγησαν από τον παγετό

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κατόπιν αλλεπάλληλων καταγγελιών από αγρότες του νομού Καστοριάς και φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τους συναγωνιστές Ματθαιόπουλο Αρτέμη, Τούφα Στέλιο και Γραικό Φώτη επισκέφτηκε χωριά του νομού, για να διαπιστώσει το μέγεθος της προκληθείσας ζημίας από από τον πρόσφατο παγετό.


Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΕΛΓΑ και των πολιτικών που παρέλασαν ή θα παρελάσουν από τα κατεστραμμένα χωράφια, οι αγρότες εκφράζουν την ανησυχία τους ότι οι εικόνες των κατεστραμμένων σπαρτών θα χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία για επικοινωνιακή κατανάλωση σε έναν πόλεμο ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς κανένα απολύτως αντίκρισμα στις δίκαιες απαιτήσεις τους για καταβολή αποζημίωσης.
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στους ακριτικούς νομούς, δίπλα στους αγρότες και στις παραγωγικές δυνάμεις αποτελεί ένα καθήκον που εκπληρώνει στο ακέραιο, αφού οι θέσεις της για την αγροτική παραγωγή βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους ανθρώπους των οποίων η γνώμη και τα συμφέροντα δεν εξαγοράζονται από τους κομματικά ελεγχόμενους συνδικαλιστικούς φορείς και ως εκ τούτου τα κροκοδείλια δάκρυα των κυβερνώντων και των λοιπών παραγόντων της πολιτικής δεν πείθουν κανέναν, εφόσον βαρύνονται με την ευθύνη της υπογραφής του μνημονίου, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες αποσύνθεσης του πρωτογενούς τομέα γενικότερα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάιος, 2017, 4:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr