Συγχαρητήρια Επιστολή 6 δημοτικών συμβούλων του Δ.Καστοριάς προς τον » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ»

Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ,

Θέλουμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχημένη διοργάνωση της 42ης Διεθνής Έκθεσης Γούνας στην περιοχή μας και ιδιαίτερα για την πραγματοποίηση του gala στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην περιοχή ‘Ντολτσό ‘. Είναι σημαντικό να αναλαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες που προβάλλουν και αναδεικνύουν την πόλη μας. Σε μια περίοδο που ο τόπος μας ταλανίζεται από μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, με την ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών και την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών δράσεων, δίνεται το παράδειγμα για την εξωστρέφεια του κλάδου της Γούνας και την μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής. Η συνέχιση από πλευράς σας αυτής της άοκνης προσπάθειας κρίνεται επιβεβλημένη, καθότι μέσω του κλάδου της Γούνας, που αποτελεί την «ατμομηχανή» της τοπικής οικονομίας και όχι μόνο, κοινή επιδίωξη όλων μας θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η ευμάρεια όλων των κατοίκων της περιοχής μας .

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Συγχαρητήρια Επιστολή

Καστοριά 8 Μαΐου 2017

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μουτίδης Δημήτριος του Βασιλείου

Τόσκος Πέτρος του Αργυρίου

Παρχαρίδης Χρήστος του Κωνσταντίνου

Ιωσηφίδου – Παπαδοπούλου Άννα του Ιωάννη

Βελλίδης Βασίλειος του Χαραλάμπου

Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος του Θεοδώρου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάιος, 2017, 11:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr