Δ. Καστοριάς – Παραίτηση και του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας ( εκλεγμένος με την ομάδα Αγγελή)

Την πρόθεση του να παραιτηθεί σήμερα εξέφρασε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας διαμαρτυρόμενος για απόφαση του Α.Αγγελή να μετακινηθεί υπάλληλος από την Μεσοποταμία στην Καστοριά.

Πριν λίγο καιρό είχε πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση στην Μεσοποταμία για το θέμα χωρίς όμως να βρεθεί λύση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις έγινε γνωστή η πρόθεση του προέδρου να παραιτηθεί δέχτηκε αμέσως πρόσκληση για συνάντηση με τον δήμαρχο Καστοριάς ( την ώρα αυτή)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 :

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για παραίτηση ο δήμαρχος κάλεσε τον πρόεδρο και φαίνεται να δόθηκε μια μικρή παράταση……..

Δελτίο Τύπου δήμου Καστοριάς

Σήμερα 9/5/2017, σε συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας κ. Βασίλη Μασκαλίδη, εξετάσθηκαν διοικητικά θέματα, που αφορούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή των πρόσφατων εγκυκλίων. Παράλληλα, δρομολογήθηκε η επίλυσή τους σε συναινετικό κλίμα επ’ωφελεία της Δημοτικής Ενότητας.
Ο Πρόεδρος ικανοποιημένος συνεχίζει τα καθήκοντά του. Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το ουσιαστικό ενδιαφέρον του Προέδρου για τα αυτοδιοικητικά θέματα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Μάιος, 2017, 2:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr