ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΙΡΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Χαμός σήμερα στον alpha 94,7 κατά την διάρκεια της εκπομπής »Στη Ροή Της Μέρας» με τον Αντώνη Παραρά, σχετικά με την απόφαση, στο τέλος του 2010 του π. περιφερειάρχη Γιώργου Κίρκου να απονείμει με προσωπική του απόφαση » ΈΠΑΙΝΟ» σε τέσσερις αρχικά, και στην συνέχεια σε ένα ακόμη, δηλ. σε σύνολο πέντε.

Όλο αυτό σημαίνει και εβδομήντα μόρια περίπου στον καθένα για την ηρωική συμβολή τους στο θέμα της υπερχείλισης της λίμνης.

Σε λίγο σας δίνουμε τη απόφαση που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις μιας και ο πρώην περιφερειάρχης στην απόφαση τονίζει την αδυναμία να το αντιμετωπίσει το όλο πρόβλημα ο ν. Καστοριάς και η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια πολλά. » Κατάπτυστη » χαρακτήρισε την απόφαση και την ενέργεια ο Πασχάλης Οικονομίδης που είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Πασχάλης Οικονομίδης της περιφέρειας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Φεβρουάριος, 2011, 1:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr