Ερευνητικά Κέντρα και Ιδρύματα επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου στην Κρήτη

Επισκέψεις σε Ερευνητικά Κέντρα και Ιδρύματα πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνίου κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, όπου ήταν ορισμένη από την Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, να προεδρεύσει στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ερευνών και Μελετών (Κ.Ε.ΜΕ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης που αποτελεί αυτόνομη, ενιαία, διεπιστημονική ερευνητική μονάδα για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα, εξοπλισμένα και στελεχωμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας και στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HiPER, όπου ενημερώθηκε για το διεθνής εμβέλειας ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μια από τις βασικότερες ερευνητικές υποδομές του οδικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της ενέργειας.

Είμαι βέβαιη ότι μέσα από τη συλλογικότητα και τη συνεργασία θα υπηρετήσουμε όλοι μαζί το νευραλγικό τομέα της Παιδείας και την Έρευνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαναφέροντας και αναδεικνύοντας τον και πάλι στη θέση και στην αξία που του αρμόζει”, τόνισε στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάιος, 2017, 5:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr