Μεγάλη δωρεά του επιχειρηματία Γιώργου Μπακατσέλου στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς

Με τη μεγάλη δωρεά του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπακατσέλου καλύφθηκε η αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός οχήματος στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς, που εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχε στη διάθεσή της κάποιο αυτοκίνητο για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών.

Αναγνωρίζοντας το μεγάλο αυτό έλλειμμα, αλλά και τη γενικότερη προσφορά της εθελοντικής ομάδας στην κοινωνία, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπακατσέλος προσέφερε με δική του πρωτοβουλία ένα τετρακίνητο όχημα, κατάλληλο για μετακινήσεις σε δύσβατες περιοχές στο ΕΤΑΚ.

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στα γραφεία του ΕΤΑΚ στην Καστοριά, όπου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Σαββίδης, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη, ευχαρίστησε θερμά τον επιχειρηματία για την προσφορά του αυτή, αλλά και για τη γενικότερη υποστήριξή του, αφού πολλές φορές στάθηκε αρωγός στις δραστηριότητες της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακατσέλος δήλωσε συγκινημένος για την υποδοχή των μελών του ΕΤΑΚ, ενώ αφιέρωσε τη δωρεά του στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Μάιος, 2017, 1:40 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr