Καστοριά-Συνάντηση με το Δήμαρχο Καστοριάς για την ανταλλαγή απόψεων γύρω από μείζονα ζητήματα

Δ.Τ – Τον δήμαρχο Καστοριάς, κ. Αγγελή Ανέστη, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καστοριάς, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων γύρω από μείζονα ζητήματα που αφορούν τον νομό. Ο συναγωνιστής Τούφας παρέθεσε μία σειρά από προτάσεις και λύσεις γύρω από ζητήματα που άπτονται της τοπικής οικονομίας, της αξιοποίησης της γεωργικής παραγωγής και επεσήμανε πως δεν αρκεί απλά η καταγραφή των προβλημάτων, αλλά η άμεση λήψη πρωτοβουλιών για την οριστική απομάκρυνση του νομού από την ανεργία και την ύφεση.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που τέθηκαν υπόψη του κ. δημάρχου και συζητήθηκαν διεξοδικά είναι η ανάγκη μέριμνας και προστασίας των τρίτεκνων του νομού, η ευαισθητοποίηση της πολιτείας για τους ΑΜΕΑ, η μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ώστε να γίνει προσιτό σε όλα τα νοικοκυριά, η ίδρυση παιδικού σταθμού για τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας, η αξιοποίηση του ΤΕΙ και η επιστροφή των φοιτητών στον νομό, η έμπρακτη στήριξη των αγροτών που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα (θέμα που ανέδειξε η Χρυσή Αυγή με επιτόπια επίσκεψη κλιμακίου στις κατεστραμμένες εκτάσεις), και, τέλος, η ανάδειξη της ιστορίας πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης με την ανέγερση μνημείου ή προτομής του Μ. Αλεξάνδρου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Μάιος, 2017, 10:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr