Συνάντηση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού και του προϊσταμένου του Δημοτικού Σφαγείου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη και τους συνεργάτες του είχε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και ο προϊστάμενος του Δημοτικού Σφαγείου Ζήσης Θεοχάρης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τεχνικές ιχνηλασιμότητας που εφαρμόζονται στην εφοδιαστική αλυσίδα του κρέατος (ζωικό κεφάλαιο-τυποποίηση-διάθεση), τεχνικές οι οποίες υλοποιούνται πρωτοποριακά από το Δημοτικό Σφαγείο Άργους Ορεστικού εδώ και χρόνια.

Οι απόψεις των δύο πλευρών πάνω στο θέμα ήταν ταυτόσημες, με τον Αναπληρωτή Υπουργό να επισημαίνει ότι αντίστοιχα συστήματα ιχνηλασιμότητας θα εφαρμοστούν οριζόντια σε όλη την επικράτεια.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα των παράνομων ελληνοποιήσεων των φασολιών με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού να αναλύει τις πρωτοβουλίες και τους μηχανισμούς που εφαρμόζει η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία «Αγροτική Καστοριάς Α.Ε.» στον τομέα αυτό, ενέργειες που αναμένεται επίσης να υιοθετήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2017, 3:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr