Καστοριά – 2ο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Μαθητές Έτοιμοι για Όλα…

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 8:45 – 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ Καστοριάς το 2ο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Μαθητές Έτοιμοι για Όλα: Τα παιδιά παρουσιάζουν, οι μεγάλοι σιωπούν…». Το συνέδριο διοργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Στο συνέδριο οι μαθητές θα παρουσιάσουν οι ίδιοι τις δράσεις και τις δημιουργίες τους που υλοποιήθηκαν μέσα στη σχολική χρονιά με στόχο να αναδειχθούν οι επικοινωνιακές ικανότητες και δεξιότητες τους, η καλλιέργεια της αυτενέργειας, της δημιουργικότητας, της φαντασίας.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις θα λειτουργούν και δύο εργαστήρια, όπου οι μαθητές θα μάθουν για τη εξέλιξη της γραφής και θα δημιουργήσουν αγωνιστικό αμαξίδιο με καθημερινά υλικά.

Επίσης, θα γίνουν στρογγυλά τραπέζια τόσο με μικρούς μαθητές, όσο και με γονείς ώστε μέσα από το διάλογο να αναδειχθούν οι αξίες του σεβασμού, της συμμετοχικής δημοκρατίας, η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, της αποδοχής και η δημιουργία οράματος για ένα καλύτερο αύριο.

Οι εγγραφές θα γίνονται το πρωί 08:30-09:00π.μ και στο διάλειμμα 11:00-11:30π.μ. Οι μαθητές με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν φάκελο με μολύβι, χαρτιά Α4, το πρόγραμμα και κονκάρδα με το λογότυπο του συνεδρίου και χώρο για το όνομα τους.

Το γραφείο τύπου

του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου

Α\θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2017, 7:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr