ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

 

Με παιδικές φωνές και χαρούμενα τραγούδια πλημμύρισε η Αίθουσα «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. Οι μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης της Κοζάνης παρακολούθησαν το Χορωδιακό Εργαστήρι που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού και τους δασκάλους τους με σκοπό τη γνωριμία τους με τη σύγχρονη χορωδιακή και τραγουδιστική τέχνη αλλά με την εφαρμογή των τεχνικών αναπνοής και τραγουδιού στην καθημερινή ζωή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις σώματος, αναπνοής και φωνής, μικρούς κανόνες και τραγούδια στα οποία συμμετείχαν τα παιδιά με ενθουσιασμό και με μοναδικό εφόδιο τη φωνή και το σώμα τους.

Τη διδασκαλία του εργαστηρίου πραγματοποίησε ο καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Δημήτρης Θεοδωράκης.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές, τους δασκάλους και τους μαθητές των παρακάτω δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στο εργαστήριο:

1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

Δημοτικό Σχολείο « Χαρίσιος Μούκας»

5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

7ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

και τους εύχεται Καλό Καλοκαίρι και η συμμετοχή τους αυτή να ήταν η αρχή της παραπέρα ενασχόλησής τους με το τραγούδι και τη μουσική γενικότερα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2017, 8:24 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr