Τζηκαλάγιας » Το πιθανότερο είναι ο Κων/νος Μητσοτάκης να δει του χρόνου τον Κυριάκο πρωθυπουργό ενώ οι Έλληνες το βιώσιμο χρέος το…..2060 »

ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ  – » 22 Μαΐου άλλη μια καλλιεργηθείσα προσδοκία κατέπεσε. Οι κυβερνώντες έπεσαν σε ακόμη μια αυταπάτη!! ,αλλά οι Έλληνες πολίτες για άλλη μια φορά εξαπατήθηκαν!!.Η τρις επαναληφθείσα προτροπή του πρωθυπουργού για δουλια,μετατράπηκε σε ψέμματα,ψέμματα,ψέμματα και η πατρίδα αντί για δουλία συνεχίζει να έχει δουλειά στους δυνάστες της. Για να δούμε φως πρέπει μέχρι το 2022 να έχουμε απίθανα πρωτογενή πλεονάσματα και …το 2060! θα γίνει βιώσιμο το χρέος.

Όπως αντιλαμβάνεσθε Συνέλληνες πιθανότερο η σχεδόν βέβαιο είναι ο Κων/νος Μητσοτακης ,αυτός ο χαλκέντερος πολιτικός ηγέτης,να δει του χρόνου τον γιο του πρωθυπουργό,παρά οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σήμερα να φθάσουμε στο 2060.Εξάλλου τα μνημόνια κάνουν πολύ κακό στην υγεία και με αδιαμφισβήτητα επιδημιολογικά στοιχεία ο μέσος όρος ζωής στην Ελλάδα πέφτει. Μεγάλη όμως ευθύνη έχει και ο πολίτης, που πρέπει να είναι ενεργός και να προσέχει και για το κόμμα που ψηφίζει αλλά και για τον πολιτικό που επιλέγει »

facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάιος, 2017, 11:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr