ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς

Με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Φλώρινας Νίκο Κοτοπούλη και της Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη, συναντήθηκε στο γραφείο του στη ΖΕΠ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης. Πρόκειται για έναν κύκλο επαφών του Αντιπεριφερειάρχη με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Περιφέρειας και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας παροχής υγείας, προς όφελος των πολιτών της περιοχής.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρία βασικά θέματα:
α) η περαιτέρω στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μόνιμο και επικουρικό.
β) η κτιριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων καθώς και ο εκσυγχρονισμός τους με ηλεκτρομηχανολογικό – πληροφορικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
γ) η αξιοποίηση των Κέντρων Αποκατάστασης Αμυνταίου και Άργους Ορεστικού.
Αναλύθηκαν οι προτάσεις και εξετάστηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν, και με τη συνεργασία του αρμόδιου υπουργείου να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα ώστε να βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι για την υλοποίησή τους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2017, 3:40 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr