Αντωνίου » έρχεστε και πάλι στην Βουλή για να κάνετε μια ακόμη κολοτούμπα »

Προτείνουμε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο για την Εκπαίδευση

χωρίς φρούδες εξαγγελίες και πυροτεχνήματα κρότου λάμψης”

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής

Με ομιλία της Μαρίας Αντωνίου, πριν από λίγο, συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τις αλλαγές στην εκπαίδευση. “Ακόμα ένας αντισυνταγματικός νόμος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, σε σειρά ανάλογων νομοσχεδίων, πρόχειρα και γραμμένα κυριολεκτικά στο πόδι, που στη συνέχεια σπεύδουν να διορθώσουν” επισήμανε η Μαρία Αντωνίου, λέγοντας χαρακτηριστικά, “ράβε, ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει”.

Μπαίνοντας στην ουσία η Μαρία Αντωνίου σημείωσε πως πρόκειται για “ένα νομοσχέδιο, το οποίο μέσα σε ελάχιστες ημέρες δέχτηκε τη σκληρή κριτική όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, για το πλήθος των προβληματικών του ρυθμίσεων”. Εστιάζοντας στις κυριότερες από αυτές ανέφερε ότι “είναι πρόχειρο και αποσπασματικό, εισάγει ένα ελεγχόμενο και διαβλητό σύστημα επιλογής Διευθυντών, επιμένει στην ιδεοληπτική έκφραση γνώμης για τους υποψήφιους Διευθυντές, μειώνει τη βαρύτητα των επιστημονικών προσόντων, αγνοεί σημαντικές και απαραίτητες για το Διευθυντή ικανότητες, προτάσσει τη μη αξιολογημένη αρχαιότητα ως ισχυρότερη της επιστημονικής κατάρτισης και των τυπικών προσόντων”.

Κλείνοντας την ομιλία της η Μαρία Αντωνίου τόνισε ότι εμείς ως Νέα Δημοκρατία “προτείνουμε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα που να μπορεί να οδηγήσει στη διαμόρφωση ενός αξιοκρατικού και αδιάβλητου συστήματος επιλογής στελεχών εκπαίδευσης που θα αποτελούν το παράδειγμα για τους μαθητές. Μόνο έτσι μπορούμε να αναβαθμίσουμε την εκπαίδευση. Χωρίς φρούδες εξαγγελίες και πυροτεχνήματα κρότου λάμψης”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2017, 9:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr