»Βολές» Λαπόρδα για αυτούς που δεν βοηθούν τον Σ.Αδαμόπουλο να προχωρήσει τις διαδικασίες μετεγκατάστασης υπηρεσιών

Μεγάλες αποκαλύψεις από την Χριστίνα Λαπόρδα ( υποψήφια με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ )  για την μετακόμιση της εφορίας. Καμία απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής σε όλα τα ερωτήματα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΠΟΡΔΑ » Παράτυπες διαδικασίες. Να μάθουμε γιατί καθυστερεί η διαδικασία και ποιος είναι αυτός που έχει την ευθύνη, πληρώνουμε διπλάσια ενοίκια ενώ υπάρχουν άλλες νόμιμες αποφάσεις, θα έπρεπε να γλιτώνουμε το μισό τουλάχιστον ενοίκιο αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς δεν καταλαβαίνουμε τι τελικά κάνει.Το Ελληνικό Δημόσιο πληρώνει από τον Μάρτιο διπλάσιο ενοίκιο για τη εφορία την στιγμή που υπάρχει απόφαση να πέσει στο μισό αλλά με προσωπική επιλογή του Σύριζα Καστοριάς δηλ. ενός η δυο ατόμων, δεν το προχωρούν και πληρώνουμε το διπλάσιο, να θυμίσουμε πως εφόσον μετακομίσουν στον ιδιώτη και βρεθεί ΔΩΡΕΑΝ χώρος κρατικός οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς κανένα πρόβλημα μπορούν να φύγουν από τον ιδιώτη, ας μας απαντήσουν ανοιχτά και καθαρά τι θέλουν τι κάνουν γιατί μας ζημιώνουν »

Αποκαλυπτικές οι αναφορές της Χ.Λαπόρδα για τις μετεγκαταστάσεις υπηρεσιών και τις περίεργες κομματικές διαδικασίες.Η κ.Λαπόρδα βάζει θέμα ενοικίων που πληρώνει το δημόσιο εδώ και μήνες ( διπλάσιο) από αυτό που έχει ορισθεί στην σύμβαση με τον ιδιώτη.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2017, 10:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr