ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ – ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Έχουμε σοβαρές εξελίξεις στα θέματα σχολείων καταργήσεων και πολλών αλλαγών που έρχονται. Στον νομό Καστοριάς κανένα από τα τρία δημοτικά συμβούλια που είναι και αρμόδια, δεν έχουν προχωρήσει, ακόμη και σε έκτακτη δημοτική συνεδρίαση ώστε να ληφθεί απόφαση που θέλει δεν θέλει η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου αλλά και κάθε άλλος κομματικός παράγοντας αυτής της κυβέρνησης θα πρέπει να σεβαστή.

Γκοσλιόπουλος,Χατζησυμεωνίδης,Κεπαπτσόγλου πρέπει άμεσα να φέρουν το θέμα, και φυσικά να έχουν κάνει την έρευνα και να είναι έτοιμοι να προτείνουν τον σχεδιασμό. Τις τελευταίες μέρες έχουν δημοσιοποιηθεί από το υπουργείο οι κατευθύνσεις αλλά και όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να υπολογίσουν οι δήμοι.

Σήμερα θα έπρεπε κάθε δήμος να είναι έτοιμος, ώστε να μην αφήσουν περιθώρια κομματικών »πράσινων παιχνιδιών» που θέλουν να κάνουν διορισμένοι υπάλληλοι.

Βέβαια το όλο θέμα πρέπει να το δουλέψουν πολύ γρήγορα και οι αντιπολιτεύσεις, Κοντόπουλος,Λιάντσης,Τερζοπούλου. Ανδρεόπουλος, Ζέγας, Αντωνιάδης, άμεσα πρέπει να έχουν εισήγηση, και κανονικά θα έπρεπε, αφού αδράνησαν οι πλειοψηφίες, αυτοί να ζητήσουν έκτακτες συνεδριάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Φεβρουάριος, 2011, 9:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr