«Εκπαίδευση στην Οργάνωση Καταυλισμού Πληγέντων μετά από φυσικές καταστροφές”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26/27 και 28 Μαΐου στην Καστοριά η 8η Πανελλήνια Συνάντηση της ΕΕΕΔ με θέμα «Εκπαίδευση στην Οργάνωση Καταυλισμού Πληγέντων μετά από φυσικές καταστροφές”.
Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 50 διασώστες από εθελοντικές ομάδας της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης της Κέρκυρας και της Καστοριάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο για τις βασικές αρχές οργάνωσης ενός καταυλισμού πληγέντων και όλες τις υποδομές που θα πρέπει να υπάρχουν εκεί.
Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην τοποθεσία «Τσιφλίκι» Αμπελοκήπων, ενώ την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε άσκηση με τη συμμετοχή εθελοντών από όλες της ομάδες, με θέμα «Διάσωση θύματος από Σπήλαιο», στην περιοχή Αγίου Νικολάου.
Το Δ.Σ. του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την Π.Ε. Καστοριάς, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αμπελοκήπων, Μηλίτσας και ΛΥΒ, καθώς και τον κ. Παναγιώτη Τελιγιορίδη, για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2017, 7:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr