Σάλος από τις αποκαλύψεις του alphafm.gr για τις διαδικασίες απονομής επαίνου ( 70 μόρια) σε πέντε υπαλλήλους της περιφέρειας Δ. Μακεδονίας από τον Γιώργο Κίρκο. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Δόθηκε έπαινος από τον προηγούμενο περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας, σε πέντε υπαλλήλους από την Κοζάνη, για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων και καταστροφών στο νομό Καστοριάς ( λίμνη) , το Φεβρουάριο του 2010. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι της π. Νομαρχίας Καστοριάς αρχίζουν να αντιδρούν βλέποντας την όλη υπόθεση.


Απορία. Η όλη εισήγηση γίνεται από τον περιφερειάρχη προς το υπηρεσιακό συμβούλιο;

Να δούμε κάποια στιγμή ποιοι αποτελούν το υπηρεσιακό συμβούλιο, αναπληρωματικούς και μη.

Ο έπαινος ( 70 μόρια για κάθε υπάλληλο) δόθηκε για την λίμνη της Καστοριάς σε υπαλλήλους που καταγγέλλει ο π. Νομάρχης Κ. Λιάντσης ότι δεν είδε ποτέ στην Καστοριά.

Σε ολόκληρο τον νομό Καστοριάς οι υπάλληλοι και όχι μόνο είναι ανάστατοι μιας και για το θέμα της λίμνης ( όπου δίνεται και ο έπαινος) από τον π. Περιφερειάρχη, ασχοληθήκαν πολλοί υπάλληλοι της νομαρχίας Καστοριάς .

Μεγάλη αντίδραση έρχεται και από υπαλλήλους της περιφέρειας, ενώ σήμερα ο π. περιφερειάρχης μιλώντας στα ΜΜΕ δήλωσε ευθέως πως »τον έπαινο του τον ζήτησαν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι»

Φυσικά όπως όλα, και αυτό το ΦΕΚ δημοσιεύτηκε 29.12.2010, δηλ. ώρες πριν φύγει από την περιφέρεια ο διορισμένος περιφερειάρχης.ΦΕΚ B 2041 – 29.12.2010
Ημερομηνία κυκλοφορίας 04.01.2011 Σελίδες 8 (35971 – 35978)


Απονομή της ηθικής αμοιβής του επαίνου σε πέντε υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν. 2503/97 «Διοίκηση, οργάνωση,

στελέχωση της Περιφέρειας, ρύθμιση θεμάτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλες διατάξεις»,.

2. Τις διατάξεις των άρθρων 60 παρ. 1, 62 και 168 παρ. 6 του Ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών και Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων ΝΠΔΔ».

3. Το αριθμ. 79627/2065/31−8−2010 έγγραφο του Γε− νικού Γραμματέα, με το οποίο ζητά την απονομή του επαίνου στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

α) Καμπουρίδη Χαράλαμπο του Θεοφάνη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, β) Καραλευθέρη Ελευθέριο του Ιωάννη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων, γ) Κοϊμτσίδη Νικόλαο του Αναστασίου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων, δ) Μιχελάκη Βασίλειο του Πολύκαρπου, Προ− ϊστάμενο της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και ε) Γκάση Νικόλαο του Χρήστου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υδάτων, όλοι κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με βαθ− μό Α’, ως ελάχιστη ηθική αμοιβή, για τη βοήθειά τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έντονα πλημμυρι− κά φαινόμενα στα τοπικά διαμερίσματα Μαυροχωρίου, Πολυκάρπης, Δισπηλιού του Δήμου Μακεδνών Ν. Καστοριάς και των παραλίμνιων περιοχών της πόλης της Καστοριάς το Φεβρουάριο του 2010, περιοχές οι οποίες είχαν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

4. Την αριθμ. 32/2010 σύμφωνη γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως αυτή διατυπώθηκε στο αριθμ. 7/10−9−2010 πρακτικό του.

5. Το γεγονός ότι, όπως προκύπτει από το ανωτέρω έγγραφο του Γενικού Γραμματέα, οι ανωτέρω προέβη σαν σε εξαιρετικές πράξεις, ήτοι υπερέβησαν τις υπη− ρεσιακές τους αρμοδιότητες και έδωσαν πραγματική μάχη για έναν περίπου μήνα επί εικοσιτετράωρης βάσης για την αποφυγή των καταστροφικών συνεπειών στις πληγείσες ανωτέρω περιοχές και δεν απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές, αποφασίζουμε:

Απονέμουμε έπαινο στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: α) Καμπουρίδη Χαράλαμπο του Θεοφάνη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, β) Καραλευθέρη Ελευθέριο του Ιωάννη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων, γ) Κοϊμτσίδη Νικόλαο του Αναστασίου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων, δ) Μιχελάκη Βασίλειο του Πολύπαρπου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και ε) Γκάση Νικόλαο του Χρήστου, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υδάτων, όλοι κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με βαθμό Α’, ως ελάχιστη ηθική αμοιβή, για την προσφορά τους για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων και καταστροφών στο νομό Καστοριάς, το Φεβρουάριο του 2010 και για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας.

Με την παρούσα δεν προκαλείται επιβάρυνση σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κοζάνη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΡΚΟΣ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΦΕΚ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Φεβρουάριος, 2011, 1:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr