Μήνυμα του βουλευτή Θέμη Μουμουλίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις, ένας αγώνας δύσκολος και απαιτητικός, ένας αγώνας δρόμου αντοχής και αγωνίας για χιλιάδες μαθητές και για τις οικογένειές τους.

Περίπου 105.00 μαθητές από όλη την Ελλάδα, διαγωνίζονται, για να διεκδικήσουν μια θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής μας, κάθε επιτυχία. Με πίστη στον εαυτό σας, να μπείτε σε αυτόν τον στίβο και να βγείτε νικητές.

Ωστόσο γνωρίζετε καλά, πως τίποτε δεν τελειώνει με τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Με το τέλος του λυκείου μια νέα ζωή αρχίζει. Με φαντασία και τόλμη μπορείτε να ανακαλύψετε πολλούς καινούργιους και διαφορετικούς δρόμους .

Σε μια εποχή παρατεταμένης κρίσης, με την ελληνική κοινωνία να δοκιμάζεται καθημερινά, εμείς μπορούμε μόνο να σας υποσχεθούμε πως εργαζόμαστε μεθοδικά για δομικές μεταρρυθμίσεις στο σύνολο του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Δημιουργούμε σταδιακά ένα δικαιότερο και ουσιαστικότερο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Ένα σύστημα που είμαι βέβαιος πως θα βρει τη συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας , γιατί ο στόχος αυτός δεν μπορεί παρά να είναι κοινός. Το Λύκειο πρέπει να ξαναγίνει χώρος μάθησης και γνώσης, και όχι προετοιμασίας για εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους υποψήφιους, στους γονείς και φυσικά στην εκπαιδευτική κοινότητα, που συμβάλλει τα μέγιστα σ’ αυτή την προσπάθεια των μαθητών.

Με βαθειά εκτίμηση και σεβασμό στην προσπάθειά σας

Θέμης Μουμουλίδης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων

Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2017, 8:54 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr