Εγνατία Οδός, νέα διόδια. Ποιοι αιρετοί δεν ήταν παρόντες….

Σύσκεψη με Δημάρχους απ’ όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός πραγματοποιήθηκε 7.6.2017 στο γραφείο της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα. Παρόντες στη σύσκεψη, οι Δήμαρχοι: Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και Βοίου Δημήτρης Λαμπρόπουλος. Κοινή συνισταμένη η έντονη αντίθεση στην επιβολή των νέων διοδίων στην Εγνατία Οδό, που θα έχει δυσμενή αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε όπως οι Δήμαρχοι σε συνεννόηση με τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, να ζητήσουν συνάντηση από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη και εκεί:

– Να ζητήσουν ενημέρωση για τις προθέσεις της Κυβέρνησης.
– Να διεκδικήσουν την άμεση λειτουργία των αναλογικών διοδίων και την σε κάθε περίπτωση μη τοποθέτηση νέων μετωπικών διοδίων.
– Να ζητήσουν την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας παραχώρησης της Εγνατίας Οδού ΑΕ και τη μείωση της τιμής των διοδίων.

Αποφασίστηκε επίσης να ζητηθεί νομική συμβουλή ώστε να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες δικαστικής προσφυγής. Μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη για να εξεταστούν οι νεότερες εξελίξεις και να αποφασιστούν από κοινού τα επόμενα βήματα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι δέκα πόλεων της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου, που βρίσκονται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού. Συγκεκριμένα εκπροσωπήθηκαν οι Δήμοι: Κοζάνης, Ιωαννιτών, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Νέστου, Παγγαίου, Αμφίπολης, Λαγκαδά, Καβάλας και Βοίου.

Πηγή – dimotikanea.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούνιος, 2017, 5:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr