Μόνο ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι απών από τις σφοδρότατες αντιδράσεις σε όλη την βόρεια Ελλάδα αλλά και στην Δ. Μακεδονία για τα νέα ΔΙΟΔΙΑ

Είναι απορία δεκάδων πολιτών της Καστοριάς η απουσία του κ.Ανέστη Αγγελή δημάρχου Καστοριάς από κινητοποιήσεις και αγώνες απέναντι στα νέα διόδια που πλήτουν ανεπανόρθωτα και την Καστοριά.

Ο δήμαρχος Καστοριάς είναι ο μόνος που δείχνει να μην κάνει κριτική στην κυβέρνηση για τα νέα διόδια που τσακίζουν Καστοριανούς και δυτικομακεδόνες αλλά και χιλιάδες υποψήφιους επισκέπτες.

Πολιτική και δημόσιες σχέσεις με κυβερνήσεις και κόμματα είναι καλό να μην κάνει κανείς μέσα από θεσμικές θέσεις.

Αυτό κρατείστε το…

Οι νίκες για έργα,μουσικά σχολεία,μετακομίσεις,υποδομές,πνευματικά κέντρα και ότι άλλα νομίζει ότι μπορεί να πετύχει κάποιος, έρχονται με διεκδικήσεις αγώνες και πολύ δουλειά.

Θα είναι πολύ αργά, όταν αντιληφθεί κάποιος ότι έτρεχε,κάλυπτε,στήριζε…αλλά τον αδειάζουν στο τέλος…..

Για την ιστορία.

Η δημοτική αρχή Καστοριάς περιμένοντας να περάσει και το ΣΚ ( προφανώς έχει πολλές εκδηλώσεις) φέρνει την Δευτέρα έκτακτο θέμα σε δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα με τα διόδια

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:30, να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σε έκτακτη συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ακόλουθο θέμα:

«Λήψη απόφασης για έκδοση ψηφίσματος κατά της τοποθέτησης του Σταθμού Διοδίων Σιατίστης επί του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού «Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή«»

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, ύστερα από τη δημοσίευση του ΦΕΚ 1867/29-5-2017 (τεύχος Β΄) αναφορικά με την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 6686/2014 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών – Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περί χωροθέτησης σταθμών διοδίων και καθορισμού τελών διοδίων στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονες αυτής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τόμου Ιωάννης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Ιούνιος, 2017, 6:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr