Αμήχανοι και τρομαγμένοι οι αποδέκτες της σκληρής ανακοίνωσης του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου – Οι πολίτες λένε » ΣΩΤΗΡΗ μην υποκύψεις……..ΣΥΝΕΧΙΣΕ»

Φοβισμένοι σύμβουλοι,φίλοι και εχθροί του Αδαμόπουλου που μήνες τώρα προσπαθούν να τον ρίξουν να τον απαξιώσουν να τον ακυρώσουν να δείξουν πως δεν τον υπολογίζουν. Το άμεσο και σκληρό μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς έχει αποδέκτες πολλούς, ψηλά,χαμηλά,συμβούλους δήθεν συνεργάτες του νυν πρώην, αλλά και παράγοντες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι επειδή δεν τους άρεσαν οι τελευταίες αποφάσεις του ( που ήταν άλλωστε εισηγήσεις των τεχνικών υπηρεσιών για τους διαθέσιμους χώρους για φιλοξενία υπηρεσιών του δημοσίου) έσπευσαν να ζητήσουν παρέμβαση-παράκαμψη από τον ίδιο τον περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας. Άμεση και πολύ συγκεκριμένη η απάντηση Αδαμόπουλου που έχει προκαλέσει δεκάδες θετικά σχόλια από πολίτες της Καστοριάς οι οποίοι του ζητούν να μην υποκύψει.

Αδαμόπουλος :

Δεν δέχομαι με καμιά κυβέρνηση και για κανέναν λόγο να με ακυρώνουν.
Και το τονίζω, ότι θα είμαι αμείλικτος απέναντι σ’ αυτούς που το κάνουν.
Ο Αδαμόπουλος λοιπόν μπορεί να είναι ένα αγκάθι στο μάτι, αλλά από δω και πέρα απαιτεί τον σεβασμό στον θεσμό που υπηρετεί. Από όλους. Είτε λέγονται Πολιτευτές, είτε Σύμβουλοι, είτε συνεργάτες, είτε πολίτες.Ακυρώνοντας και υποτιμώντας τον θεσμό που εκπροσωπώ, ακυρώνετε πρώτα τον Περιφερειάρχη και μετά τον εαυτό σας. Και αναφέρομαι σ’ αυτούς που λένε ότι είναι μαζί του, αν και δεν τον ψήφισαν (sic) αλλά και από την άλλη… «
ποιος
Αδαμόπουλος; Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ».

Αρκετοί από αυτούς που νόμιζαν πως μπορούν απλά να ακυρώνουν τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη από την ανακοίνωση και μετά σκέφτονται πολύ την επόμενη κίνηση τους διότι κατάλαβαν πως ανοιχτά και άμεσα θα αντιδράσει και θα τους εκθέσει πλέον ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούνιος, 2017, 8:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αμήχανοι και τρομαγμένοι οι αποδέκτες της σκληρής ανακοίνωσης του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου – Οι πολίτες λένε » ΣΩΤΗΡΗ μην υποκύψεις……..ΣΥΝΕΧΙΣΕ»”

 1. Ό’τι ακολουθεί γράφτηκε γιατί ,όταν ακούω τη λέξη » απαιτώ » , η προσωπική μου ελευθερία κάτι …..παθαίνει …

  Ως γνωστόν ,εκτός των μαθηματικών , τα πράγματα μπορεί κανείς να τα δει από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες και να κάνει διάφορες σκέψεις γιαυτά .

  Μας λέει ο κ. Αδαμόπουλος ότι : » απαιτεί τον σεβασμό στο θεσμό που υπηρετεί » .
  Θαυμάσια ! ο σεβασμός στους θεσμούς είναι δεδομένος και αυτονόητος .

  Ένας από τους » θεσμούς » της επιστήμης της Γεωγραφίας είναι και ο γιαλός · αν δε κάποιος αναρωτηθεί με το γνωστό : » ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζει το καράβι » ; ένας επόπτης Γεωγραφίας θα μπορούσε να του πει : Τέτοιου είδους ερωτήματα προσβάλλουν το θεσμό του γιαλού ,και πρόσεξε καλά γιατί θα σε …..» σβήσω απ’ το χάρτη «…..

  Ένα ακόμη παράδειγμα από τον στρατό και την στρατιωτική ιεραρχία , η οποία αποτελεί » θεσμό » του στρατού :
  Ένας αξιωματικός λέει στους φαντάρους του : Προσέχτε καλά ! όταν με συναντάτε απαιτώ κανονικότατο χαιρετισμό , διαφορετικά θα πέφτει …δυο μέρες φυλακή ….. Η φυλακή πέφτει και ο στρατός λειτουργεί σαν στρατός , όπως αρμόζει .
  Τι λεν όμως οι φαντάροι αναμεταξύ τους ,γκρινιάζοντας και δυσανασχετώντας ; Παιδιά προσέχτε καλά ! αυτός δεν αστειεύεται ! εκμεταλλεύεται τα γαλόνια του και απαιτεί….. και μας βαράει .
  Είναι προφανές ότι η γκρίνια και η δυσανασχέτηση θα είχαν αποφευχθεί ,αν τα παιδιά χαιρετούσαν αυθόρμητα και με ζήλο ….

  Που το πάω ; Νομίζω , ότι ο πραγματικός σεβασμός δεν » απαιτείται » , ο πραγματικός σεβασμός κατακτάται ! και κατακτάται όχι με λόγια αλλά με πράξεις ! Ο κόσμος , η κοινωνία, μας κρίνει για το τι κάνουμε και όχι για το τι λέμε .
  Όταν μάλιστα ζητάει ( το σεβασμό ) κανείς με τα λόγια , εγείρει υποψίες στους άλλους , ότι κάπου υστερεί σε πράξεις ή επιτρέπει να πράττουν άλλοι τις δικέ του πράξεις και γιαυτό καταφεύγει στα λόγια ……

  Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε ,οι πράξεις συνεπάγονται και ευθύνη και ρίσκο από τον πράτοντα .
  Είναι δε αυτή η ανάληψη της ευθύνης και του ρίσκου εκ των ων ουκ άνευ στοιχείων ,για να κατακτήσει και όχι να » απαιτήσει » κάποιος το σεβασμό των άλλων .

  Όταν δε κάποιος αποφεύγει να αναλάβει αυτήν την ευθύνη ,νομίζω ,ότι κινδυνεύει να του πουν εκείνο που είπε η περήφανη εκείνη Μακεδόνισα στον Δημήτριο Πολιορκητή ,όπως μα τα αφηγείται ο Πλούταρχος στον » βίο ¨ του Δημητρίου :
  Μια Μακεδόνισα ζήτησε μια εξυπηρέτηση από το βασιλιά της , τον Δημήτριο τον Πολιορκητή . Εκείνος της απάντησε ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημά της ,και η Μακεδόνισα του ανταπάντησε : » Τότε ας μην είσαι βασιλιάς » !! ( και μη βασίλευε [ειπόντος ] ) ._

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr