ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Αλλαγή Πρόεδρου στον ΣΕΓ

Tην Τρίτη 06 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 μμ, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός και η αλλαγή προέδρου με βάση την καινοτομία του εσωτερικού κανονισμού του ΣΕΓ όπου προβλέπεται ότι οι προεδρίες είναι κυλιόμενες ανά έτος. Νέος πρόεδρος του ΣΕΓ ορίστηκε ο κ.  Μαλεγκάνος Αθανάσιος. Όπως αναγνωρίσθηκε  από όλους τους συμμετέχοντες τη χρονιά αυτή αναλήφθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, πληθώρα σημαντικών πρωτοβουλιών με κορυφαία την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της FEA 2017 αλλά και τις στοχευμένες ενέργειες και παρεμβάσεις, με στόχο την προώθηση και αναβάθμιση της ελληνικής γουνοποιίας καθώς και την αντιμετώπιση  σειράς θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Μετά την αλλαγή Προέδρου και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Συνδέσμου περί κυλιόμενων Προεδριών , το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος Δ.Σ. : Μαλεγκάνος Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος Α’ :  Κουτσουλιώτας Μηνάς
Αντιπρόεδρος Β’ :  Σαλαγιάννης Κωνσταντίνος
Γενικός Γραμματέας .:  Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος
Ταμίας .:  Καρανικόλας Νικόλαος
Μέλος .: Μπούρτζος Κωνσταντίνος
Μέλος .:  Παπαδάκης Γεώργιος
Ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, κ. Μαλεγκάνος Αθανάσιος τόνισε την ανάγκη δραστηριοποίησης όλων των μελών του ΣΕΓ στις δράσεις που θα αναληφθούν και αναφέρθηκε στους κύριους άξονες της Προεδρίας του που αφορούν: 1) Παρεμβάσεις για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στη  γούνα 2) Διοργάνωση της FEA 2018 3) Συνέχεια του προγράμματος προωθητικών ενεργειών προς όφελος των επιχειρήσεων και του κλάδου. 4) Την εντατικοποίηση των δράσεων εξωστρέφειας και την δραστηριοποίηση του ΣΕΓ σε νέες αγορές. 5) Την συνέχιση των προσπαθειών επίλυσης των όποιων προβλημάτων ανακύπτουν στον κλάδο, στα πλαίσια του πνεύματος συνεργασίας και ενότητας των γουνοποιών.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2017, 1:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr