Ούτε και σήμερα είχε απαρτία το Δ.Σ Καστοριάς – Αναβλήθηκε η συζήτηση για τα διόδια που με μεγάλη καθυστέρηση έφερε η πλειοψηφία – Καταγγελίες από 6 συμβούλου – Διαβάστε την επιστολή τους

» Αδιαφορία ολιγωρία για το θέμα των διοδίων » κατήγγειλαν 6 δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Καστοριάς –

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που με μεγάλη καθυστέρηση το έφερε σε έκτακτη συνεδρίαση η δημοτική αρχή δεν υπήρχε απαρτία και έτσι αναβλήθηκε η συνεδρίαση. Θυμίζουμε πως η πλειοψηφία του δήμου η ομάδα Αγγελή δηλ. είναι 25 άτομα και θα μπορούσα πάντοτε να συνεδριάζουν έστω και χωρίς κανέναν σύμβουλο από τις άλλες ομάδες αλλά φαίνεται καθαρά πως ούτε οι ίδιοι δεν πηγαίνουν πλέον στις συνεδριάσεις.

Δείτε την νέα σκληρή επιστολή 6 δημοτικών συμβούλων

Κύριε Πρόεδρε,

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας ,την κατασκευή νέου σταθμού διοδίων στην περιοχή Αλιάκμονα επί του κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού ‘’Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή’’’. Επίσης στην συνεδρίαση εκείνη προτείναμε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου ,ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρουν την πρωτοβουλία να προκαλέσουν μια κοινή συνεδρίαση όλων των δημοτικών συμβουλίων του Νομού μας παρουσία όλων των αρχών και φορέων της περιοχής μας έτσι ώστε να αντιδράσουμε δυναμικά και να εισακουστούμε καλύτερα από την κυβέρνηση που έχει αυτόν τον σχεδιασμό . Το μόνο που διαπιστώσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την Δημοτική Αρχή, ήταν ολιγωρία και αδιαφορία πάνω σε αυτό το θέμα . Και σήμερα που η κατασκευή νέων διοδίων είναι δεδομένη και το μόνο που αλλάζει είναι η τοποθεσία αλλά το πλήγμα για την περιοχή μας παραμένει το ίδιο , καλούμαστε να εκδώσουμε νέο ψήφισμα ότι είμαστε αντίθετοι με την κατασκευή νέων διοδίων όχι στην περιοχή Αλιάκμονα αλλά στην περιοχή Σιάτιστα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας λοιπόν δεν παρευρισκόμαστε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , κάνουμε γνωστό ότι είμαστε αντίθετοι με την κατασκευή των νέων διοδίων όπου και να κατασκευαστούν και κάποια στιγμή η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που ανακύπτουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα , να λειτουργεί πιο γρήγορα , και να μην βρίσκεται συνεχώς στην τελευταία σειρά των εξελίξεων .

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΤΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Καστοριά 12/06/2017

Με τιμή

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας

Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος

Παρχαρίδης Χρήστος

Τόσκος Πετρος

Μουτίδης Δημητρίος

Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου Άννα

Βελλίδης Βασίλειος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2017, 3:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr