Ο Ζ.Τζηκαλάγιας για »ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ζήτημα και όχι μόνο

Πριν λίγες μέρες δημόσια προέτρεψα την κυβέρνηση να μην βιασθεί στο <μακεδονικό ζήτημα>, γιατί ο χρόνος δουλεύει για την Ελλάδα. Σύντομα δικαιώθηκα και ο Υπέξ της ΠΓΔΜ φέρεται να προσέρχεται διαλλακτικός προκειμένου η χώρα του να διασφαλίσει την πολυπόθητη ένταξη στο ΝΑΤΟ. Συνιστώ στην κυβέρνηση :α)επαγρύπνηση μέχρι να επιβεβαιωθεί πως οι γείτονές μας δεν φέρουν <λεοντήν>,β) ισχυρή παρακαταθήκη και αδιαπραγμάτευτη θέση το ΒΕΤΟ που άσκησε η Ελλάδα με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στη σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2008 στο Βουκουρέστι και γ)ασκώντας εξωτερική πολιτική με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας ,το δάκρυ του Εθνάρχη θα δικαιωθεί για την Μακεδονία μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούνιος, 2017, 7:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr