Τελιγιορίδου » Ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα υλοποιείται »

Δ.Τ – Τον δρόμο της υλοποίησης πήρε η ίδρυση του μουσικού σχολείου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου. Πρόκειται για την ικανοποίηση ενός πάγιου και παλιού αιτήματος της εκπαιδευτικής κοινότητας και των πολιτών της ΠΕ Καστοριάς, που επιτέλους ευοδώθηκε .
Η ίδρυση του δημόσιου μουσικού εκπαιδευτήριου στην ακριτική μας περιοχή με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά , έρχεται να συνδυάσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του τόπου ενώ θα παρέχει στη νέα γενιά μια σημαντική ευκαιρία όχι μόνο να διδαχτεί με τον πιο δημιουργικό τρόπο την μουσική παιδεία και ιστορία του τόπου μας αλλά να προσφέρει και την βάση για επιπλέον σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.
Το Μουσικό Σχολείο επιχειρεί μια πρωτοποριακή προσπάθεια που αποβλέπει στην οργάνωση του πλέγματος των μουσικών σπουδών των παιδιών μας με καινοτόμο αντίληψη σε ότι αφορά τη μουσική , ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και μοχλό αναβάθμισης των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων της ευρύτερης περιοχής μας .
Η ίδρυση του μουσικού σχολείου στην ΠΕ Καστοριάς είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον τόπο μας και για τα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, και γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλη την κοινωνία και φυσικά, να τύχει της στήριξης που του αναλογεί από όλους μαζί και τον καθένα χωριστά!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιούνιος, 2017, 2:04 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr