ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Αντ. ΠΑΡΑΡΑ – Ο Αδαμόπουλος έξω από τα δόντια για ΚΟΥΣΚΟΥΡΑ και όχι μόνο. Θεωρώ απαράδεκτους τους σχολιασμούς που έκανε η κ. Κούσκουρα – ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ » νομίζω πως το μουσικό σχολείο πρέπει να είναι στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ »

Στο κόκκινο οι αντιπαραθέσεις για το μουσικό  γυμνάσιο Καστοριάς. Αποκλειστική συνέντευξη ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ με σκληρές ατάκες και απαντήσεις για Κούσκουρα, ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΑΓΓΕΛΗ και ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ.

Αποκαλύψεις για σχόλια που ειπώθηκαν χθες στην ομάδα ΚΑΡΥΠΙΔΗ.

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ » Δεν ρωτήθηκα για το μουσικό σχολείο ούτε από Αγγελή ούτε από Κεπαπτσόγλου, όλα έγινα πίσω από την πλάτη μου αλλά όχι πίσω από την πλάτη της περιφέρειας διότι βλέπω μια κυρία Κούσκουρα να μιλά εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη, ο κ. Καρυπίδης δεν πήρε θέση υπέρ του Άργους, δεν έχει πει το οτιδήποτε.Είναι επικίνδυνο να παίρνεις θέσεις όπως έκανε η Κούσκουρα υπέρ των θέσεων του Άργους Ορεστικού χωρίς καμία συνεννόηση.Δεν με κάλεσε κανείς στην σύσκεψη της Αθήνας με τον υπουργό παιδείας  »

ALPHA 94,7

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιούνιος, 2017, 10:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr