Απίστευτα ποσά πρώην δήμων πληρώνει ο δήμος Καστοριάς για χρέη 4,5,7,8 ετών – Δείτε νέο θέμα στις 23/6/2017 που θα συζητήσει η Ο.Ε με ποσό που δικαιώθηκε να καταβληθεί για λογαριασμό του π.Δήμου Αγίων Αναργύρων ( θητεία Παπακυριακίδη-Μ.Αντωνίου)

203.000 ευρώ πρέπει να πληρώσει ο δήμος Καστοριάς για υπόθεση του π.Δήμου Αγίων Αναργύρων. Ματούλα Αντωνίου ακόμη και ο π. Δήμαρχος αλλά και κάθε εμπλεκόμενος πρέπει να εξηγήσει αλλά και γενικά να αναλαμβάνουν οι πάντες τις ευθύνες τους για τέτοιες υποθέσεις και όχι απλά να περνούν έτσι απλά τεράστια χρέη από τον έναν στον άλλον.

  1. Άσκηση ή μη ένδικων μέσων (αναίρεση ενώπιον του Αρείου Πάγου) κατά της υπ’ αριθμ. 57/2017 (τελεσίδικης) απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας (υπόθεση Στέργιου Καραβελιά).

H εισήγηση του θέματος όπως δόθηκε στην οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιούνιος, 2017, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr