Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με εκπροσώπους του Δ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων της Ιτιάς

Τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων, του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Ιτιάς, συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Βασιλείου και τα μέλη Ελένη Μαυρουδή και Μαρία Δούμτση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου, το οποίο φιλοξενεί μαθητές και από γειτονικές Τοπικές Κοινότητες, ώστε να υποστηριχτεί ο τρόπος λειτουργίας του και να γίνουν παρεμβάσεις στις αίθουσες της σχολικής μονάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού κατέγραψε τις ανάγκες της σχολικής μονάδας, είπε ότι ήδη ο Δήμος Φλώρινας ολοκληρώνει τις απαραίτητες μελέτες για τη δημοπράτηση του έργου της επισκευής των σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων θα προβεί σε παρεμβάσεις και στο σχολικό συγκρότημα της Τ.Κ. Ιτιάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούνιος, 2017, 10:33 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr