Υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΔΕΗ στη ΛΑΡΚΟ για το διάστημα από 1.1.2016-31.12.2020, αφού προηγήθηκαν οι σχετικές εγκρίσεις από τις γενικές συνελεύσεις των δύο εταιρειών.

«Με την υπογραφή της σύμβασης οι σχέσεις των δύο εταιρειών μετά από μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας και αδιεξόδων, εισέρχονται σε νέα φάση», αναφέρει ανακοίνωση της ΔΕΗ, «καθώς σε συνδυασμό και με την από 15.2.2017 απόφαση της διαιτησίας, η οποία ρύθμισε την τιμολόγηση της παρασχεθείσας στη ΛΑΡΚΟ ηλεκτρικής ενέργειας για την περίοδο 1.7.2010-31.12.2013 και τα μέτρα μείωσης του κόστους παραγωγής νικελίου, η εταιρεία έχει πλέον τη δυνατότητα να είναι συνεπής προς τις υποχρεώσεις της έναντι της ΔΕΗ».

Η ΔΕΗ τονίζει ακόμη, ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια διευκόλυνσης και εκφράζει την ελπίδα η ΛΑΡΚΟ να ξεπεράσει τα όποια προβλήματά της και να οδηγηθεί στην ανάπτυξη προς όφελος όλων.

Η ΛΑΡΚΟ είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης της ΔΕΗ, η οποία έχει αποκτήσει και μετοχές της μεταλλουργικής εταιρείας, έναντι παλαιότερων χρεών.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη σύσταση ενεχύρου ύψους 3 εκατ. ευρώ τον μήνα σε τραπεζικό λογαριασμό της ΛΑΡΚΟ έναντι των χρεών της εταιρείας στη ΔΕΗ.

enikonomia.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούνιος, 2017, 10:30 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr