Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Νέα δημόσια καταγγελία κατά του δήμου για τις νέες απευθείας αναθέσεις

» Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μια νέας διαδικασίας σε σχέση με τις απευθείας αναθέσεις  που θέλει να ακολουθήσει η Δημοτική Αρχή  . 
 Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί δημόσια στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ότι ,όταν προκύπτουν απευθείας αναθέσεις ,εκτός εάν δεν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον ,να γίνεται ανάρτηση στο site του Δήμου  ,για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι  να καταθέτουν οικονομικές πρόσφορες . 
Επίσης γίναμε μάρτυρες και σε ένα ακόμα γεγονός το οποίο θα θέλαμε να καταγγείλουμε . 
 Ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Λιανος σε παλαιότερη ανάθεση τόνιζε με στόμφο ότι οικονομικές προσφορές με εκπτώσεις 2 % και 3 % δεν καλύπτουν την Οικονομική Επιτροπή .Ξαφνικά εισηγήθηκε να γίνουν οι αναθέσεις χωρίς καμία έκπτωση και χωρίς κανένα όφελος για τους συνδημότες μας .
Γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα προς τον Αντιδήμαρχο και θα πρέπει να εξηγήσει τι συνετέλεσε και είχαμε μια τεράστια αλλαγή στάσης από συνεδρίαση σε συνεδρίαση .
Έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου , η Δημοτική Αρχή οφείλει κάποια στιγμή ,να τηρήσει τις δεσμεύσεις της ,να μην αυτοδιαψεύδεται και να μην έχει αυτή την αλλοπρόσαλλη στάση συνεχώς »
  Με τιμή
Βελλίδης Βασίλειος
Τόσκος Πέτρος
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2017, 10:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr