Τζηκαλάγιας » Σημερινοί πολιτικοί ανάξιοι ξεχνούν πως το μουσικό σχολείο ανακοινώθηκε το 2008 αλλά δεν το διεκδίκησε σωστά κανένας »

Η άγνοια της πολύ πρόσφατης τοπικής πολιτικής ιστορίας μπορεί να φέρει νέα δεινά για τον τόπο. Δυστυχώς ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θυμάται πως η ίδρυση Μουσικού Σχολείου εξαγγέλθηκε ΠΡΩΤΗ φορά το 2008 από τον τότε Υφυπουργό Παιδείας Α. Λυκουρέντζο σε ομιλία του στο Λύκειο Μεσοποταμίας (ήμουν παρών και αυτήκοος).Ποτέ δεν έγινε γιατί αυτοί που διοικούσαν τότε ,τόσο…μπορούσαν. Το κακό όμως είναι πως ο λαός ξεχνά και αυτό εκμεταλλεύονται οι ανάξιοι πολιτικοί

Διαβάστε ολόκληρη την σημερινή ανακοίνωση του ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ :

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον αλλά και ΑΝΗΣΥΧΙΑ όλα όσα λέγονται αλλά κυρίως γράφονται τις τελευταίες μέρες γύρω από την ίδρυση του Μουσικού Σχολείου στην Καστοριά .Με μεγάλη μου έκπληξη όμως για άλλη μια φορά διαπιστώνω,πως ακόμη δεν βάλαμε κάποιοι μυαλό.Έριδες για το ΠΟΥ πρέπει να γίνει.Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό?Όλα ξεκινάνε από την 《κοντή μνήμη》 που έχουν οι περισσότεροι.Η άγνοια της πολύ πρόσφατης τοπικής πολιτικής ιστορίας μπορεί να φέρει 《νέα δεινά 》για τον τόπο.Δυστυχώς ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θυμάται πως η ίδρυση Μουσικού Σχολείου εξαγγέλθηκε ΠΡΩΤΗ φορα το 2008 από τον τότε Υφυπουργό Παιδείας Α. Λυκουρέντζο σε ομιλία του στό Λύκειο Μεσοποταμιας(ήμουν παρών και αυτήκοος).Ποτέ δεν έγινε γιατί αυτοί που διοικούσαν τότε ,τόσο…μπορούσαν.Το κακό όμως είναι πως ο λαός ξεχνά και αυτό εκμεταλεύονται οι ανάξιοι πολιτικοί.Και για να…ερεθίσω την φαντασία κάποιων κλείνω υπογράφοντας ως ένας …..
((Καστοριανός ))πολιτικός ,((εκ Βογατσικού)) ορμώμενος!!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιούνιος, 2017, 12:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr