Αποκλειστικές πληροφορίες για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη του στην Δ.Μακεδονία & ΚΑΣΤΟΡΙΑ ( 8-9-10 Ιουλίου)

Ανακοινώσεις ΤΣΙΠΡΑ για φυσικό αέριο και ενεργειακά θέματα που θα δώσουν οικονομική ανάσα σε νοικοκυρεύει και επιχειρήσεις. Αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Δ.Μακεδονία και την Καστοριά στις 9&10 Ιουλίου σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες μας

Ο κ.Τσίπρας θα ανακοινώσει μέτρα και πρωτοβουλίες για ενεργειακά θέματα ( λογαριασμούς ΔΕΗ,νοικοκυριά επιχειρήσεις) ενώ για την Καστοριά θα κάνει αναλυτική αναφορά στο θέμα του Φυσικού Αερίου δίνοντας ίσως και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που θα μειώσει ( θα πει) το κόστος για την θέρμανση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Θα κάνει αναφορά στην ενεργοποίηση των εργασιών του φράγματος ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ και αναφορές στην υλοποίηση και άλλων αρδευτικών έργων.

Για την απασχόληση ίσως υπάρξει αναφορά και χρονοδιάγραμμα στο πρόγραμμα των 500 θέσεων για τον κλάδο της γουνοποιίας και αναφορά σε προγράμματα του υπουργείου εργασίας και ΟΑΕΔ

Εξετάζουν οι υπηρεσίες αλλά και η περιφέρεια Δ.Μακεδονίας το ενδεχόμενο ανακοίνωσης προτάσεων και αποφάσεων για προγράμματα επενδυτικά προς τις επιχειρήσεις ειδικά για την Δ.Μακεδονία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιούνιος, 2017, 1:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr