Νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Χάθηκαν και χάνονται πολλά επιτέλους ΤΕΛΟΣ

Αλλάζουν πολλά σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Η Καστοριά με τις τελευταίες διοικήσεις βούλιαξε. Χάθηκαν και χάνονται πολλά. Επιβεβλημένες οι αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Αρκετοί νέοι και ικανοί από το πρόσφατο παρελθόν ετοιμάζουν σχήματα για να μπορέσει η Καστοριά να ξεφύγει από τις γερασμένες απόψεις και αποφάσεις που έχουν διαλύσει πόλη και δημοτικά διαμερίσματα.

Από αυτά που αντιλαμβανόμαστε όλοι πλέον, φαίνεται καθαρά πως οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές σε περίπου 20 μήνες ( εκτός απροόπτου ίσως και σε 12) θα μας βρουν σε ποσοστά 80% ανανέωσης δημοτικών συμβούλων και ηγεσίας ( εδώ στο 100%)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούλιος, 2017, 9:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr