Δείτε ολόκληρη την εξώδικη διαμαρτυρία των γιατρών Δ.Μακεδονίας προς τον υπουργό υγείας

Μεγάλη η αντίδραση των γιατρών της Δ. Μακεδονίας για τις επικείμενες αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας με το οποίο » καταργούνται οι εφημερίες για παραπάνω από 15 ημέρες κάθε μήνα, με αποτέλεσμα να κατεβάζουν ρολά.

Πολύ σημαντικές είναι οι χθεσινές δηλώσεις στο RADIO 9 ( Σταυρόπουλος-Βερύκιος) του Ανδρέα Λοβέρδου ο οπίος αποκάλυψε το πραγματικό σχέδιο της κυβέρνησης για τα πέντε νοσοκομεία της Δ.Μακεδονίας, συνέντευξη που έχει ξεσηκώσει πολλαπλές αντιδράσεις.


»Σας Καλούμε να επαναφέρετε τα ως άνω Νοσοκομεία στη Γ’ Ζώνη για τη πραγματοποίηση ακίνδυνων και ασφαλών εφημεριών, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία τους με την άμεση πλήρωση των υπαρχουσών κενών οργανικών θέσεων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι τοπικοί πληθυσμοί, οι οποίοι πλήττονται όχι μόνο από τη παρούσα δεινή οικονομική συγκυρία, αλλά μειονεκτούν και λόγω των προδήλων ιδιαιτεροτήτων (κοινωνικών, γεωγραφικών, συγκοινωνιακών και οικιστικών) των περιοχών τους, άλλως,

Σας Δηλώνουμε, ότι θα προσφύγουμε για τη προστασία των μελών μας Ιατρών, που υπηρετούν στα ως άνω Νοσοκομεία, ενώπιον κάθε αρμόδιας Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Αρχής.»


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kO0kw-zMaEE[/youtube]
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Φεβρουάριος, 2011, 10:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr