Παρέμβαση Γιώργου Δακή για την επίσκεψη Τσίπρα

Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας:

Με αγωνία και ενδιαφέρον για τις Κυβερνητικές εξαγγελίες …

Σας καλωσορίζουμε κ. Πρωθυπουργέ στη Δυτική Μακεδονία, την ενεργειακή καρδιά της χώρας και κατά τραγική ειρωνεία πρωταθλήτρια στην ανεργία με οξυμμένα περιβαλλοντικά προβλήματα. Ευχόμαστε η επίσκεψή σας να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα για την Περιφέρειά μας, αν και δεν έχετε τις προτάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού παραδόξως η Περιφερειακή Αρχή του κ. Καρυπίδη, που στερείται επιχειρησιακού αναπτυξιακού σχεδίου, δεν φρόντισε να συγκαλέσει το ανώτατο όργανο δημοκρατικού προγραμματισμού, ως όφειλε, ενόψει του σημαντικού γεγονότος της επίσκεψης σας στην περιοχή μας.

Εμείς ως παράταξη που αγαπά αυτόν τον τόπο και εργάζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα για την πρόοδο του, ευχόμαστε να δώσετε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα και να συμβάλετε με τις αποφάσεις σας στην αναπτυξιακή προοπτική των Δυτικομακεδόνων.

Αναμένουμε κ. Πρωθυπουργέ με ενδιαφέρον τις εξαγγελίες σας για τη Δυτική Μακεδονία και σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν και δεν ερωτηθήκαμε από κανέναν για να καταθέσουμε προτάσεις στο «Αναπτυξιακό Συνέδριο», ό,τι καλό θα το επικροτήσουμε, αλλά θα κρίνουμε αυστηρά και αντικειμενικά τις παραλείψεις όλων.

Για μας προέχει το συμφέρον του τόπου και των πολιτών, πέραν και έξω από οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις.

Γιώργος Δακής

Πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2017, 10:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr