Γρεβενά: Με βυτία το Φυσικό Αέριο

Με βυτία αναμένεται να μεταφέρεται το Φυσικό Αέριο, συμπιεσμένα από τον αγωγό ΤΑΠ, στην πόλη των Γρεβενών, στις ειδικές δεξαμενές που θα κατασκευαστούν, ενώ στους στόχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Δημόσιας Εταιρίας Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ Α.Ε.) είναι η κατασκευή των εσωτερικών αγωγών στην πόλη. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για την έλευση του Φυσικού Αερίου, μετά την ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τον κ. Δασταμάνη ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ Α.Ε., Θεόδωρος Τερζόπουλος διαβεβαίωσε ότι η τιμή του Φυσικού Αερίου δε θα επιβαρυνθεί από τον τρόπο αυτό της μεταφοράς του στα Γρεβενά, όπως δε θα επιβαρυνθούν και οι καταναλωτές από το κόστος της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου.

Ήδη ο δήμος Γρεβενών έχει αποστείλει τα σχετικά στοιχεία με το μήκος κάλυψης των δρόμων της πόλης, τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όσο και στη Δημόσια Εταιρία Διανομής Αερίου, ώστε να συμπεριληφθούν στη σχετική μελέτη για τη βιωσιμότητα του έργου.

Ο διακρατικός αγωγός Φυσικού Αερίου ΤΑΠ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019, οπότε θα μπορεί να είναι διαθέσιμο και στη Δυτική Μακεδονία.

ert.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούλιος, 2017, 8:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr