ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ-ΛΙΑΝΤΣΗ. Έρχονται και άλλα, αλλά είναι εκπλήξεις για πολλούς

Για το επίμαχο θέμα »Υποβολή αιτήματος στο ΥΠ.ΕΣ. ΑΠ. & ΗΛ.Δ. για τη διατήρηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς Δημήτριος Μπαϊρακτάρης και Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη», ως αυτοτελές Ν.Π.Δ.Δ. κατά το άρθρο, 103 παρ. 3 του Ν. 3852/2010. (Σχετική εισήγηση Δημάρχου κ. Εμ. Χατζησυμεωνίδη) » Χατζησυμεωνίδης και Λιάντσης βρήκαν κοινό πεδίο και ενώ στην προυγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το ίδιο θέμα δεν το ψήφισε η ομάδα Λιάντση τώρα μαθαίνουμε πως ο δήμαρχος πιέζοντας και πιεζόμενος φυσικά, έπεισε τον Κ.Λιάντση αυτή την φορά να το ψηφίσει όλη η ομάδα του.

Μέσα σε δυο βδομάδες η πλειοψηφία ξαναφέρνει το ίδιο θέμα για ψήφιση.

Αυτό είναι το ΝΕΟ που φέρνει η δημαρχεία Χατζησυμεωνίδη, κάθε φορά που δεν περνά ένα θέμα το ξαναφέρνουμε την επόμενη, πιέζουμε, τάζουμε και έχει ο Θεός…..

Κύριε Τζηκαλάγια, κυρία Αντωνίου, αλλάζουν σιγά σιγά τα πράματα, δεν πειράζει υπομονή….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Φεβρουάριος, 2011, 8:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr