Δημόσια Διαβούλευση για την τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συναπόφασης, θέτει σε δημόσια διαβούλευση, από τις 24 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2017, την πρόταση για το νέο της Οργανισμό και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και τους εμπλεκόμενους φορείς, που επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συμμετάσχουν ενεργά και παραγωγικά σε έναν ουσιαστικό διάλογο για τον επανασχεδιασμό του διοικητικού μοντέλου της Περιφέρειας, με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Με την πεποίθηση πως «Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας», η Περιφέρεια επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή, με την κατάθεση προτάσεων, ιδεών και προβληματισμών που θα συνδράμουν στον οργανωτικό και λειτουργικό της ανασχεδιασμό. Οι εμπειρίες, οι γνώσεις και οι ικανότητες όλων των εμπλεκομένων μερών (εργαζομένων, πολιτών και φορέων) έχουν τη δυναμική να βοηθήσουν καθοριστικά στη λήψη καλύτερων αποφάσεων, ώστε η Περιφέρεια να ανταποκριθεί με επιτυχία στον αναπτυξιακό της ρόλο, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στο διαδικτυακό χώρο της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης (http://opengov.pdm.gov.gr/cons/?p=447) και, αφού συμβουλευθούν το σχετικό υλικό, να υποβάλουν τα σχόλια και τις προτάσεις τους.

Εναλλακτικά, μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στις παρακάτω διευθύνσεις, σημειώνοντας την αντίστοιχη ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην οποία αναφέρονται:

ταχυδρομικά:

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

Περιοχή ΖΕΠ

50 100 Κοζάνη ή

ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας το αρχείο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των υπευθύνων διαβούλευσης.

Αθανασία Λακκίτα a.lakkita@pdm.gov.gr

2461052729

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος th.theodoropoulos@pdm.gov.gr

2461052728

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιούλιος, 2017, 4:41 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr