Τζηκαλάγιας «Τους προτείνω την καθιέρωση της κλήρωσης για την ανάδειξη των εισακτέων φοιτητών στα Αει και στα Τει»

Έχω πει πολλές φορές πως η μεγαλύτερη αιτία για τα σημερινά δεινά της Ελλάδος ,είναι η καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων του Πασόκ στην παιδεία της δεκαετίας του ’80.Σήμερα οι κυβερνώντες αποτελούνται απο μεγάλο κομμάτι του τότε (παλιού κακού Πασόκ) και θλιβερά κατάλοιπα της νεοκομμουνιστικής δογματικής αριστεράς.Η Νεα Δημοκρατία και ένα κομμάτι του ευρωπαικού Πασόκ με πολύ κόπο είχαν επαναφέρει την τάξη στά πανεπιστήμια.

Σήμερα οι υπερσυντηρητικοί αμετανόητοι σταλινικοί του Σύριζα μας οπισθοδρομούν 30 χρόνια.Επαναφέρουν το τρισάθλιο δήθεν πανεπιστημιακό άσυλο της ανομίας και ξαναβάζουν τους αιωνόβιους φοιτητές στη διοίκηση των ΑΕΙ.Αυτοί που ποτέ δεν δάκρυσαν και δεν ρίγησαν απο την σημαία μας και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, τιμωρούν την άμιλλα και την αριστεία και βαζουν σημαιοφόρους τους κερδισμένους του Λόττο.Θέλω να τους βοηθήσω στις αναζητήσεις τους για τον τρόπο κατάργησης των εισαγωγικών στα Αει εξετάσεων.Τους προτείνω την καθιέρωση της κλήρωσης για την ανάδειξη των εισακτέων φοιτητών στα Αει και στα Τει.Θα είναι έτσι συνεπείς !!και προς το πρόσφατο ιδεολογικό τους αφήγημα της ΚΛΗΡΩΣΗΣ!!

Πηγή Facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Αύγουστος, 2017, 2:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr