ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

ΔΕΙΤΕ VIDEO – Σχέδιο Ψηφίσματος – [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6YHBWh3We2k[/youtube]


Ζητούμε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστίδος να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέο χαράτσι 5 ευρώ σε κάθε ασθενή που επισκέπτεται τα εξωτερικά ιατρεία στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας και να αξιώσει:


  • Την άμεση κατάργηση του χαρατσιού-εισιτηρίου στα νοσοκομεία των 5 ευρώ

  • Αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν και ενιαίο καθολικό σύστημα Υγείας και Πρόνοιας με πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος.

  • Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης του συστήματος υγείας, πλήρη εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα, πλήρη στελέχωση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας, των πολυιατρείων του Ι.Κ.Α. και άλλων ασφαλιστικών ταμείων, μέχρι την ένταξή τους στο δημόσιο σύστημα υγείας.

  • Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας του Άργους Ορεστικού σε προσωπικό και υποδομές. Το Κέντρο Υγείας να ασχολείται με την πρόληψη, την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, στους χώρους σπουδών και άθλησης της νεολαίας, της προστασίας της μητρότητας και των παιδιών.

  • Ανάπτυξη κρατικού φορέα έρευνας, παραγωγής και δωρεάν διάθεσης των φαρμάκων με αποκλειστικά επιστημονικά κριτήρια.

  • Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της υγειονομικής και ιατρικής περίθαλψης ώστε να γίνει η Υγεία κοινωνικό εργατικό δικαίωμα και αγαθό που θα παρέχεται δωρεάν για όλους και στο ύψος των σύγχρονων αναγκών.

  • Άμεσες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών για πλήρη κάλυψη των αναγκών, με ταυτόχρονη κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, επικουρικών στο ΙΚΑ και τα δημόσια νοσοκομεία χωρίς όρους και προϋποθέσεις.Ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

Νίκος ΑντωνιάδηςΔημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Φεβρουάριος, 2011, 8:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr