«Σύσκεψη για το Ε.Σ.Π.Α. αύριο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς»

Στο πλαίσιο συντονισμού των ενεργειών για την επιτάχυνση υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτ. Μακεδονίας 2007-2013 και ενόψει της επικείμενης αναθεώρησης του Ε.Σ.Π.Α., πραγματοποιείται σύσκεψη αύριο, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στις 12:00 το μεσημέρι.


Η σύσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας κα. Δήμητρα-Γεωργακοπούλου – Μπάστα σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Δακή και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής μας Ενότητας, κ. Δημήτρη Σαββόπουλο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Φεβρουάριος, 2011, 5:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr