Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2017

Σήμερα είναι η αρχή μιας νέας πορείας στη ζωή σας καθώς επιβραβεύονται οι κόποι και οι προσπάθειες που καταβάλατε τα προηγούμενα χρόνια για την διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο.

Η δύναμη της θέλησής σας αποδεικνύει ότι με προσπάθεια και επιμονή, υψηλοί στόχοι μπορούν να κατακτηθούν. Όλα αυτά τα χρόνια αποκομίσατε το υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τα εφόδια που είναι απαραίτητα για το μέλλον σας με τη βοήθεια των καθηγητών και τον γονιών σας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια είτε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς αυτής είναι το επιθυμητό, είτε όχι. Με οδηγό την ελπίδα και την επιμονή μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας δεν τελειώνουν εδώ.

Όποιον δρόμο και αν επιλέξετε, όποιον στόχο και αν θέσετε σας εύχομαι καλή επιτυχία. Καλή τύχη και καλή δύναμη σε όλους και σε όλες σας.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Αύγουστος, 2017, 11:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr