Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς » Το όνειρο για εκατοντάδες μαθητές του νομού μας έγινε πραγματικότητα »

Το όνειρο για εκατοντάδες μαθητές του νομού μας έγινε πραγματικότητα. Μετά από ένα πολύ κοπιαστικό χρόνο με συνεχή προσπάθεια και άγχος, ήρθε η επιτυχία της εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πατρίδας μας. Σ ΄όλα αυτά τα νέα παιδιά δίνουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για εποικοδομητικές σπουδές και μια λαμπρή σταδιοδρομία στην μετέπειτα επαγγελματική τους ζωή.


Ευχόμαστε να γίνουν μέσα από την παιδεία τους και την επιστημονική τους γνώση οι νέοι άνθρωποι που θα αλλάξουν την ελληνική κοινωνία προς το καλύτερο. Προς μία κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σεβασμό στη δημοκρατία, στην ελευθερία της σκέψης, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξή της.


Για τους νέους που σήμερα δεν άνοιξαν οι πύλες των Πανεπιστημίων, δεν πρέπει να το θεωρούν  ως αποτυχία γιατί τίποτε δεν χάθηκε. Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Η ζωή δεν εξαντλείται  εδώ γιατί  είναι μία συνεχής προσπάθεια με  επιμονή και υπομονή  σε χαρές και λύπες.


Επίσης συγχαίρουμε όλους τους καθηγητές και τους γονείς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτόν τον δύσκολο  χρόνο με τους μαθητές.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Αύγουστος, 2017, 5:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr