ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΛΙΑΝΤΣΗ-ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Την Πέμπτη στο δημοτικό συμβούλιο τους »ενώνει» το θέμα »Υποβολή αιτήματος στο ΥΠ.ΕΣ. ΑΠ. & ΗΛ.Δ. για τη διατήρηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς Δημήτριος Μπαϊρακτάρης και Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη», ως αυτοτελές Ν.Π.Δ.Δ. κατά το άρθρο, 103 παρ. 3 του Ν. 3852/2010. (Σχετική εισήγηση Δημάρχου κ. Εμ. Χατζησυμεωνίδη) »

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται το θέμα διότι χρειάζεται μεγάλη πλειοψηφία για να φύγει ως αίτημα στον υπουργό εσωτερικών.

Τις τελευταίες μέρες » τα βρήκαν » και έχουν συνεννοηθεί για την ψηφοφορία της Πέμπτης.

Θα περάσει με την πλειοψηφία που χρειάζεται.

Από την ομάδα Λιάντση πάντως κάποιοι αντιδρούν με τις συμπεριφορές του π.νομάρχη τον οποίο λένε αν θες εσύ και η κα. Βασιλειάδου ψηφίστε το. Μαζί και με την ψήφο του Λ.Ζέγα περνά και τελειώνουμε.

Το ξεκίνημα επαφών Λιάντση-Χατζησυμεωνίδη κρατείστε το…….Έχουν γίνει και άλλα τις τελευταίες μέρες, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας…….

Κάποιοι θα τα μάθουν πολύ μετά και πάλι, θα αρχίσουν……..Υπομονή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Φεβρουάριος, 2011, 10:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr