Αντωνιάδης » Ο κ. Τσίπρας ήλθε, είδε και απήλθε από τη Φλώρινα »

Δ.Τ – Δυστυχώς επαληθευτήκαμε για πολλοστή φορά. Ο κ. Τσίπρας ήλθε στις Πρέσπες του νομού Φλώρινας μέσω Καστοριάς και έφυγε μέσω Καστοριάς. Θεώρησε περιττό να έρθει στην πόλη της Φλώρινας και στο Αμύνταιο να δει πολίτες και εκπροσώπους φορέων στο φυσικό τους χώρο. Περιφρόνησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, (παρά τη μεγάλη ανεργία), τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων της Φλώρινας, το ΕΒΕ (και ας κλείνουν καθημερινά επιχειρήσεις), τους αγρότες που βλέπουν καθημερινά την κυβέρνηση να ληστεύει το εισόδημά τους και να οδηγούνται σε αφανισμό. Έμεινε μακριά από την πραγματική οικονομία και τους εκπροσώπους της, άλλο ένα δείγμα της κυβερνητικής αδιαφορίας για τα προβλήματα του λαού.

Η επιλογή του να συναντηθεί μόνο με την αυτοδιοίκηση, αποδεικνύει περίτρανα ότι αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής μας και την πραγματικότητα. Τι θα πείραζαν τρεις καρέκλες παραπάνω άραγε;

Έγινε μια σύσκεψη, η οποία όμως έγινε για να γίνει. Για το θεαθήναι. Χωρίς καμία ανακοίνωση ή δέσμευση ή προετοιμασία και δρομολόγηση λύσεων όπως αρμόζει σε επισκέψεις Πρωθυπουργού, υπεύθυνα και σοβαρά. Ήταν μια ακαδημαϊκή συζήτηση χωρίς λύσεις και χωρίς δεσμεύσεις για τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.

Η Φλώρινα αδικήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες από τον κ. Τσίπρα.

Πρώτη φορά όταν δεν πήρε τίποτα από τον κ. Τσίπρα σε έργα στο 1οΑναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας.

Δεύτερη φορά όταν ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας επιπλέον 210 εκατομμύρια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κ. Μπακογιάννης) για τους ίδιους λόγους που ισχύουν και για εμάς.

Τρίτη φορά στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2017» όταν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την Φλώρινα μόνο για ψυχαγωγία. Άλλωστε είναι γνωστή η τακτική του κ. Τσίπρα, της κυβέρνησής του και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητά τους ανατρέχοντας στο παρελθόν και στις κομματικές ιδεοληψίες τους διχάζοντας τους Έλληνες.

Είναι πλέον τεράστιες οι ευθύνες του κ. Σέλτσα ως κυβερνητικού βουλευτή και των στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που πρέπει να πάρουν θέση για όλα αυτά, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν στους πολίτες που τους επέλεξαν, χωρίς γενικότητες, αοριστίες και κούφιες υποσχέσεις, αλλά συγκεκριμένα και χειροπιαστά.

 Η αναδρομή στο παρελθόν σε δήθεν ακροδεξιές ή ακροαριστερές ατζέντες δεν ξεγελούν τους Φλωρινιώτες. Οι πολίτες του Νομού Φλώρινας γνωρίζουν καλά. Θέλουν έργα για έναν Νομό που βρίσκεται σε εγκατάλειψη. Θέλουν δουλειά για τα παιδιά τους. Όλα τα άλλα είναι  εκ του πονηρού.

Η Φλώρινα  πεινάει και ο ΣΥΡΙΖΑ γλεντάει κ. Τσίπρα.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2017, 8:13 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr