Στις 11.00 από τον Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης » ΟΜΟΝΟΙΑ» απονομή επαίνων σε αριστούχους μαθητές

Δ.Τ – Σας γνωρίζουμε, ότι την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 και ώρα 11:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Καστοριάς, θα γίνει η απονομή επαίνων – βραβείων από το Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ», στους αριστούχους τελειόφοιτους μαθητές των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. της περιοχής μας, σχολικού έτους 2016-2017.

Επί σειρά ετών οι Καστοριείς του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ», της αντίπερα πλευράς του Ατλαντικού, της Νέας Υόρκης, κρατούν ανοιχτή τη γέφυρα επικοινωνίας με τη γενέτειρά τους, την Καστοριά μας και τιμούν τα παιδιά μας, που ξεχωρίζουν για το ήθος και την επίδοσή τους στην τελευταία τάξη των Λυκείων μας.

Είμεθα ευγνώμονες, τους ευχαριστούμε από καρδιάς, και δεσμευόμαστε να είμαστε ακούραστοι συνεργάτες στο πνευματικό και κοινωνικό έργο τους.

Επίσης, ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, η οποία με τη σειρά της, στηρίζει το συγκεκριμένο θεσμό και η τελετή απονομής επαίνων – βραβείων αποτελεί κοινό τόπο μεταξύ της ΔΔΕ και της Π.Ε. Καστοριάς, με στόχο την ανάδειξη της πρωτοβουλίας των ομογενών Καστοριέων της Νέας Υόρκης, καθώς και την ανάδειξη των μαθητών μας, οι οποίοι τιμούν τον τόπο τους και το δημόσιο σχολείο με το ήθος και την επίδοσή τους.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και θα είναι τιμή για όλους η παρουσία των «εδώ» Καστοριέων στην τελετή απονομής επαίνων – βραβείων από τους «εκεί» Καστοριείς στα παιδιά μας που αρίστευσαν φέτος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2017, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες photos. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr